Cookie-urile ne ajută să oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteti de acord cu folosirea lor de către Devakhan.

Politica de confidențialitate

Devakhan prin site-ul www.devakhan.ro respectă confidențialitatea datelor oferite de dumneavoastră.

Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresa de facturare şi un număr de telefon valid. Utilizăm aceste informaţii pentru a procesa comanda şi a vă putea contacta dacă este necesar. În cazul in care doriţi să vă creaţi un cont pe site-ul nostru  este necesară furnizarea unei adrese de e-mail valide.

Dacă trebuie sa vă contactăm şi aveţi cont creat, veţi primi un e-mail. Dacă nu reuşim pe e-mail sau nu aveţi un cont creat vom încerca să vă contactăm telefonic.

Prin acceptarea Termeni şi condiţii vă exprimaţi acordul să primiţi confirmare pentru recepţionare comandă precum şi alte informaţii privind status comanda şi despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de către DEVAKHAN.

Pot exista situaţii când vă solicitam informaţii suplimentare.

Conform legilor în vigoare privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulaţie a acestor date şi protecţia vietii private în sectorul comunicaţiilor electronice DEVAKHAN are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de confirmare şi de facturare a comenzilor şi de a primi ulterior informaţii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de către DEVAKHAN. Conform legii beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Sunteţi obligat să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea recepţionării comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi.