Apă KANGEN

Apă KANGEN

Apă terapeutică (purificată și alcalină) KANGEN

”Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața”

Kangen este un cuvânt japonez, cel mai bine tradus în limba română ca "revenirea la origine". În primul rând, ea descrie apa revenită la starea în care a fost adesea găsită în natură înainte ca pământul să devină poluat. În al doilea rând, această apă va ajuta organismul dumneavoastră pentru a reveni la starea lui inițială, atunci când a fost tânăr - inclusiv toate organele si pielea.

Apa Kangen este o apă terapeutică. Kangen este o marcă comercială a companiei Enagic din Japonia. Kangen a devenit un cuvânt de uz casnic în Japonia, iar acum este folosit mai ales pentru a descrie, apa sănătoasă, bogată în minerale, curățată de impurități, ionizată prin electroliză pentru a obține hidrogen activ, care este abundent în "extra" electroni. Acești electroni suplimentari conferă puternice proprietăți anti-oxidante apei potabile.

Apa Kangen ajută corpul să elimine reziduurile acide care se depozitează în ficat, rinichi, artere, colon, articulații și alte organe, favorizând în acest fel eliminarea celor mai des întâlnite probleme de sănătate: constipație, diabet, probleme de piele și păr, hipertensiune, indigestii, obezitate, osteoporoză, dureri de cap, insomnii, artrite, etc.

Produse pe pagină:
Sortare după:
Leveluk SD 501 Platinum Întreabă

Leveluk SD 501 Platinum

LeveLuk SD 501 PLATINUMNoul LeveLuk SD 501 PLATINUM dispune de un design modern restructurat ada..

0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei

Leveluk SD 501u Întreabă

Leveluk SD 501u

Aparat pentru ionizarea apei Enagic Leveluk SD 501uCel mai nou produs! Bucurati-va de calitatea s..

21.342,65 Lei Fără TVA: 17.935,00 Lei

Leveluk SD501 Întreabă

Leveluk SD501

Leveluk SD-501Sistemulde purificare, ionizare șialcalinizare a apei, Leveluk SD-501, este compac..

0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei