Aparate

Aparate

Aparate Enagic pentru transformarea apei

Aparatele Enagic transformă apa de la robinet în timp real în apa cea mai sănătoasă care există și care este perfectă pentru stabilizarea echilibrului corespunzător al pH-ului din organism. Aceste aparate produc 5 tipuri de apă:

1 - 3 tipuri de apă alcalină Kangen (8.5 pH, 9.0 pH, 9.5 pH)
2 - Clean Water (Apă Neutră - 7.0 pH)
3 - Acidic Water (Apă Acidă - 4.0 pH - 6.0 pH)
4 - Strong Acidic Water (Apă Puternic Acidă - 2.5 pH)
5 - Strong Kangen Water (Apă Puternică Kangen - 11.5 pH)

Firma Enagic produce mai multe tipuri de aparate, acestea fiind folosite în funcție de necesități. În prezent există 7 tipuri de aparate:

- Leveluk SD 501

- Leveluk SD 501u

- Leveluk SD 501 Platinium

- Leveluk JRII

- Leveluk DXII

- Leveluk Portabil

- Leveluk Sunus

- Leveluk AnespaCaracteristici tehnice ale aparatelor ENAGIC:

- Aparatul Enagic are posibilitatea absolut necesară de a curăța electrozii cu ajutorul unui filtru de regenerare, care în funcție de cantitatea de apă produsă, se folosește o dată la 4-6 luni. Acest proces este brevetat și Enagic e singura firmă care produce aparate care au în dotare acest sistem performant de autocurățare a electrozilor. Toate aparatele au nevoie de acest sistem întrucât calciul și alte minerale se depun pe electrozi și împiedică producerea de apă ionizată. Deocamdată numai Enagic are această posibilitate pentru toate echipamentele sale.

- Electrozii din cele mai multe imitații nu sunt realizați din titan, ci din metale comune care se corodează în apă și care produc în mod discontinuu apă alcalină cu proprietăți antioxidante. În cazul în care sunt totuși din titan, dimensiunea electrozilor este dramatic mai redusă. Ionizatorul Enagic conține electrozi foarte mari din titan acoperiți cu platină. De fapt, Enagic utilizează în echipamentele sale cei mai mari electrozi din industrie. Este important să înțelegem că reducerea dimensiunilor electrozilor, reprezintă o reducere substanțială a costului de producție!

- Datorită utilizării de materiale superioare calitate și/sau soluții de curățare adecvate, ionizatorul de la Enagic este singurul care poate produce în mod consistent apă cu ORP negativ cuprins între -150 și -600 mV. Prin urmare se pot obține îmbunătățiri considerabile ale sănătății așa cum a demonstrat echipamentul Enagic, care produce apa Kangen. Nefolosind materiale de calitate și soluții optime de curățare, în timp, datorită depunerilor de minerale pe plăcile de electroliză, valorile ORP ale apei alcaline produsă devin pozitive, deci cu efect de oxidare. Valoarea negativa a ORP-ului este cel mai imortant beneficiu al apei Kangen.

- Datorită profesionalismului, durata de viață a aparatelor Enagic este mult mai mare (ca rezultat al consumului redus de curent electric, folosirea materialelor de calitate superioară, control calitativ optim, tehnologie superioară etc).Pe piață există mai mulți producători de aparate care ionizează apa (circa 40 de producatori, majoritatea in Asia). Motivul numărului crescut de asemenea producători este faptul că au înțeles potențialul de piață și faptul că procesul în sine, este foarte bun pentru sănătate. Evident fiecare a încercat să copieze cât au putut de bine aparatul Enagic, dar nu au reușit să obțină performanțele realizate de echipa tehnică de la Enagic. Majoritatea producătorilor în dezbateri se raportează perfomațele oținute având ca sistem de referință aparatul Enagic.

Enagic, firma producătoare este leader absolut pe piața mondială, atât persoanele fizice cât ți cele juridice apreciază raportul preț/calitate foarte bine justificat. Mai jos aveți câteva exemple:

1. Calitatea și implicit proprietățile apei sunt direct proporționale cu suprafața totală a electrozilor din interiorul camerei de electroliză. Acești electrozi sunt partea cea mai scumpă din aparat întrucât sunt facuți din titan placat cu platină. Suprafața totală a electrozilor din aparatele Enagic este de 32 ori mai mare decât cele folosite pentru uz casnic!

2. Toate materialele din aparatele Enagic sunt de ''grad medical'' adică pot fi introduse în organism fără pericol, ca și materialele din care sunt făcute diferitele proteze care se introduc în mod chirurgical în organism. Titaniu de grad normal, folosit uzual, este de 4 ori mai ieftin decât cel de grad medical (calitatea tijelor).

3. Titaniul în contact cu apa poate fi toxic pentru organism. Din acest motiv, electrozii de Titaniu se plachează cu Platină, material inert în contact cu apa. Acest lucru se poate face prin două metode cu costuri evident diferite: introducerea în baie de platină - acoperire corespunzătoare fără pericol de corodare și intoxicare - soluția Enagic, așa cum este făcut aparatul nostru; sau prin spray – soluție obișnuită - cea care costă puțin dar care pune în pericol viața oamenilor și firma Enagic evită să o folosească.

4. Calitatea cea mai importantă a apei ionizate, gradul de antioxidare este obținut în mod continuu în baza puterii motorului din aparat. Aparatul Enagic e singurul care are o putere de 250 V. Din acest motiv și după 2 ore de curgere continuă apa din aparatele Enagic are aceleeași proprietăți. Spre exemplu motoarele de 80 V produc apă cu aceleași proprietăți timp de aproximativ 12 minute, la un debit de circa: 2,5 lt/ minut (mult sub debitul normal).

5. Debitul din aparatele Enagic: 7 lt/min (debit normal).

6. Firma Enagic a patentat sistemul său unic din lume de regenerare a elecrozilor. De ce este atât de important acest lucru? Datorită procesului de electroliză după câteva luni de funcționare electrozii se acoperă cu un strat de minerale care împiedică procesul de electroliză și deci nu mai poate produce apa care ajută la sănătate. Cu ajutorului acestui filtru de regenerare, (aparatele Enagic sunt singurele care au un filtru de regenerare) se refac caracteristicile aparatului ca și cel nou. Deci, pe toata durata vieții de 15-20 ani, aparatul Enagic produce apă care ne schimbă viața în bine.

7. Aparatele Enagic produc fără limită orice cantitate de apă zilnică, chiar și 2000 litri. La aparatele de uz casnic există o limită zilnică de ordinul 10/20 litri.

8. Aparatele Enagic sunt singurele din lume care sunt înregistrate ca și aparate profesionale medicale și nu ca aparat de uz casnic. Această certificare este dată de către Ministerul sănătății din Japonia.

9. Majoritatea spitalelor din Japonia folosesc apa ionizată având în dotare aparate Enagic.

10. Enagic este leadear de piață absolut, firma garantează calitatea produselor folosite, prețul aparatului fiind direct proporțional cu, calitatea materialelor.

Ce spun expertii?

Dr. David Carpenter, ND, autorul cărții "Schimbă apa, Schimbă viața" spune: Cred că cel mai important pas pe care cineva poate să îl facă pentru îmbunătățirea sănătății proprii este sa bea apă KANGEN.

Wade T. Lightheart: "Pot să spun cu încredere că nimic nu reduce aciditatea corpului uman mai bine decât soluția simplă, cu un raport preț calitate foarte bun de la ENAGIC, respectiv apa KANGEN."

Este un fapt recunoscut în lumea medicală că un colon curat și sănătos este unul din precursorii cei mai importanți pentru o stare de sănătate bună și că marea majoritate a afecțiunilor corpului pornesc de la un colon acid și murdar.
Dr. Hiromi Shinya a dezvoltat procedeul de colonoscopie în 1968. Este o procedură prin care colonul poate fi examinat cu un aparat de fotografiat
în miniatu introdus în colon prin orificiul rectal. În filmul următor, Dr. Hiromi demonstrează cum apa Kangen curăță colonul și în același timp îmbunătățeste starea de sănătate: https://www.youtube.com/watch?v=-xQevUKn6hY


Produse pe pagină:
Sortare după:
Leveluk SD 501 Platinum Întreabă

Leveluk SD 501 Platinum

LeveLuk SD 501 PLATINUMNoul LeveLuk SD 501 PLATINUM dispune de un design modern restructurat ada..

0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei

Leveluk SD 501u Întreabă

Leveluk SD 501u

Aparat pentru ionizarea apei Enagic Leveluk SD 501uCel mai nou produs! Bucurati-va de calitatea s..

21.342,65 Lei Fără TVA: 17.935,00 Lei

Leveluk SD501 Întreabă

Leveluk SD501

Leveluk SD-501Sistemulde purificare, ionizare șialcalinizare a apei, Leveluk SD-501, este compac..

0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei