Produse - Pulbere de Stele pachet TSD-40x2

Pulbere de Stele pachet TSD-40x2

„Pulbere de Stele” tahionizată (TSD-40 Twin Pack - Tachyonized Star Dust 48 oz X 2 - Treatment Kit)

„Pulberea de stele” tahionizată este o pulbere destinată a fi folosită în amestec cu vopseaua rezultând astfel un sanctuar de energie benefică, în casă sau în biroul tău.

O cameră vopsită cu „pulberea de stele”  va converti efectele negative ale câmpurilor electromagnetice în energii armonioase, generând un mediu ambiant plin de pace și liniște. Este foarte eficient atunci când toți pereții camerei sunt vopsiți cu acest amestec tahionizat.

Este important ca „pulberea de stele” tahionizată să fie amestecată cu un mixer, pentru a fi siguri că distribuția particulelor este uniformă în toată vopseaua. „Pulbere de stele” poate fi amestecată în cutia originală a vopselei sau într-o cutie separată unde se face amestecul. Adaugați 120 grame de „pulbere de stele” la aprox. 4 litri de vopsea pentru o eficiență minimă sau 240 grame de „pulbere de stele” pentru o acoperire și eficiență maxime.

Pe langă vopsirea pereților, „pulberea de stele” tahionizată poate fi introdusă in picturi, luturi pentru sculpturi și modelaj, pe podele - înaintea aplicării parchetului sau linoleum-ului, sau în orice alte locuri în care puteți aplica vopsea.

Nu inspirați pulberea. Nu este destinat uzului intern.

COMPOZIȚIE

Oxid de siliciu, Oxid de aluminiu, Oxid de sodiu, Oxid de potasiu, Oxid de calciu, Oxid de fier și Oxid de magneziu.Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

Termen Livrare

  • Livrare în 10-15 zile
  • Produs în stoc la producător
  • 4.764,76 Lei
  • Fără TVA: 4.004,00 Lei

Etichete: Transformarea spațiului, Pulbere, Stele, tahionizată, 1360g Tachyonized, Star, Dust, Pulbere de Stele tahionizată 226.8 g- Tachyonized Star Dust